Save the date –>> 21 april 2022

In 2022 is de vredesweek van 17-25 september.

Het landelijk thema van deze keer is nog niet bekend. Het Vredesplatform Zwolle heeft als werktitel: “Op weg naar een stad vol vrede”.

Als voorbereiding op de vredesweek nodigt het Vredesplatform Zwolle jullie uit om op donderdag 21 april van 20.00 tot 21.30 uur om samen na te denken over vredesactiviteiten in de Vredesweek. Wat zou je willen doen? Wat kunnen anderen doen? Wat kun je samen doen? De plaats van samenkomst is nog niet bekend maar daarover ontvangt U nader bericht.

Ideeën voor in de vredesweek

Mogelijkheden voor activiteiten in de vredesweek zijn muziek, theater, een open vredeshuis zijn, een lezing, dansen, discussie, film, samen creatief bezig zijn, eten, bewegen, een wake houden, bezinnen of bidden. Een gezamenlijke actie voor een geweldloos Zwolle (Bijvoorbeeld: het inleveren van wapens en deze omsmeden tot een mooi  kunstwerk). Ons doel is om onder de Zwolse inwoners het denken over vrede en inclusiviteit te bevorderen en  nieuwe verbindingen te leggen tussen mensen.

Je kunt je opgeven voor de 21e april via  vredesplatformzwolle@gmail.com.

Hier kun je ook met vragen terecht. Mocht je nog andere geïnteresseerde personen of instellingen kennen, stuur deze uitnodiging dan gerust door. Na aanmelding krijg je een link voor de bijeenkomst

We hopen je op 21 april te mogen begroeten.

Comments are closed.