Vacatures in het Vredesplatform Zwolle.

Het Vredesplatform Zwolle zet zich in de stad Zwolle in voor vrede, verzoening en gerechtigheid. Dat kan niet zonder de geweldige inzet van medewerkers/vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar enkele vrijwilligers die hieraan mee willen werken. Om te beginnen zoeken we mensen voor de periode tot en met de volgende vredesweek (17 t/m 25 september), want in de voorbereiding van die week ligt het zwaartepunt van onze werkzaamheden. We zoeken mensen die in hun eigen netwerk (kerk, organisatie) mensen willen activeren om mee te doen aan het vredeswerk in de stad.

Voor ons werk is het belangrijk dat jouw capaciteiten, kennis en levens­instel­ling aansluiten bij de missie van de landelijke organisatie Pax, waar wij ons bij aansluiten. 

PAX werkt samen met betrokken burgers en partners aan de bescherming van burgers tegen oorlogsgeweld, aan het beëindigen van gewapend geweld en het opbouwen van rechtvaardige vrede. We sluiten aan bij het landelijke thema voor de Vredesweek en krijgen ook ondersteuning in materiaal van Pax.

Meld je geheel vrijblijvend aan op: vredesplatformzwolle@gmail.com

Dan nemen wij contact met je op.

Comments are closed.