Zondag 19 sep. 19.00 uur Oecumenische Vredesdienst

19.00 – 20.00 uur Oecumenische Vredesdienst – OLV Basiliek (Peperbuskerk).

Het is al een lange en goede traditie om aan het begin van de Vredesweek een oecumenische viering te houden. Betrokken kerken zijn de Thomas a Kempisparochie, de Lutherse gemeente, Basisgemeente de Werkplaats, de Doopsgezinde en de Remonstrantse gemeente, en de Oosterkerk. Net als vorig jaar, toen we ook te maken hadden met een beperkt aantal kerkgangers vanwege de Coronamaatregelen, houden we in plaats van een ochtendviering een extra avondviering om 19.00 uur in de Onze Lieve Vrouwenbasiliek. Het thema van de Vredesweek dit jaar luidt: Wat doe jij in vredesnaam – inclusief samenleven. De viering is voorbereid door mensen uit de verschillende gemeenschappen. Leden van de Zwolse cantorij zullen eraan meewerken. Na afloop is er koffiedrinken buiten op het plein van de kerk. Vanaf maandag 13 september 2021 om 08.00 uur kunt u reserveren via de website meevieren.nl. Ga daar naar ‘Kies een kerk om te reserveren’ en klik dan op ‘Zwolle – Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming basiliek’. Vul daarna het onderdeel ‘Reserveren’ in en verstuur. U ontvangt daarna een e-mail als bevestiging. Mocht u nadien onverhoopt toch verhinderd zijn (bijvoorbeeld bij ziekte o.i.d.), dan kunt u via de bevestigingsmail alsnog annuleren. De basiliek is bij de viering een half uur van te voren open.

Comments are closed.