vrede ook in Zwolle

Related Posts

VREDESWEEK 2018 16-23 september

Hieronder vindt u per dag het uitgebreide programma van de vredesweek 2018. Het beknopte programma kunt u hier downloaden de flyer kunt u hier downloaden de raamvlag kunt u  hier downloaden Generatieconflict? Vrede! Je bent verstrikt in oorlog: vader, kind en moeder, zoon verstikt in bom en gas. Ontloop de stroom aan vluchtelingen blind: dat lukt je niet […]

Read More

zondag 16 september 2018

Oecumenische Vredesdienst 9.30 -10.30   Onze Lieve Vrouwe Basiliek (Peperbuskerk) mmv: Doopsgezinde-,  Ev. Lutherse en  Oosterkerkgemeente, Thomas a  Kempisparochie en Basisbeweging.  Kinderopvang, – activiteiten en koffie na in de Doopsgezinde kerk. Dansen met kinderen 11.30 – 13.15 Lutherse Kerk, Koestraat 4, Arabische, Joodse en Westerse dansen o.l.v een docente. Vredesvespers 19.00, Academiehuis de Grote Kerk. Vespers in […]

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.