vrede ook in Zwolle

Maandag 18 september

18.00-20.30 Vrede kun je leren, Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3

Potluck maaltijd en samen oefenen in vrede, in jouw leven en in de samenleving, in een tijd van

aanslagen en geweld m.m.v. Ruzieleerschool van Sytse en Marlies Tjallingii.

Voor de ‘potluck’ maaltijd wordt aan de deelnemers gevraagd om, naast € 5 p.p. voor koffie/thee,

iets mee te brengen om te delen.

Opgeven via: marliestjallingii@home.nl

Related Posts

zaterdag 21 sept

11.00 – 12.00  Meditatieve aandacht voor vrede  Rode Torenplein – ook voor kinderen 13.30 – 16.00  Walk of Peace  –  wandeling door Holtenbroek (4 km)            onderweg gesprek en verhalen over ‘Vrede verbindt over grenzen’            Start en einde bij de ULU moskee, Gombertstraat 340            Gratis deelname. Graag tevoren aanmelden: walkofpeacezwolle@gmail.com

Read More

zondag 22 sept

9.30 – 10.30    Oecumenische Vredesdienst – OLV Basiliek (Peperbuskerk)            mmv Oosterkerk, Thomas a Kempisparochie, Lutherse kerk, Remonstranten,                         Doopsgezinden en Basisbeweging 10.30 – 11.30  Ontmoeten met koffie/thee in Lutherse kerk, Koestraat 4 11.30 – 12.30  Intercultureel dansen voor kinderen en volwassenen, door SLAG,            Lutherse gemeente en ULU moskee 9.30 – 10.30    Viering Vredeszondag […]

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.