vrede ook in Zwolle

18 september 2016 – opening Vredesweek

13.00  Enschede – landelijke Walk of Peace   zie informatie Enschede  inschrijven via de link Enschede is verplicht. Vrijwillige bijdrage €7,50 pp.

 

13.30 Zwolle   Gebedshuizenpad – Over Vrede in verschillende religies – Het Gebedshuizenpad wordt georganiseerd door SLAG Zwolle (Samen Leven Anders Geloven, interreligieuze werkgroep van joden, christenen en moslims). Daarbij brengen de deelnemers achtereenvolgens een bezoek aan de joodse Synagoge (Samuel Hirschstraat), de Doopsgezinde kerk (Wolweverstraat 9) en de Gulzar-e-Madina moskee (Kon. Wilhelminastraat 95). In elk gebedshuis wordt iets verteld over het gebouw en de desbetreffende religie en haar aandacht voor de vrede. Het Gebedshuizenpad start om 13.30 uur in de Synagoge. Deelname kost voor volwassenen vijf euro, bij aanvang te voldoen; kinderen nemen gratis deel. Voor verplaatsing tussen de gebedshuizen wordt gebruik van de fiets aanbevolen. Einde: uiterlijk 16.30, Kon. Wilhelminastraat 95.

dscf8597-medium-2dscf8596-medium

 

16.30 Cantateviering in de Grote of St Michaëls kerk.  Opening Vredesweek. voorganger: Jan Doelman

Related Posts

VREDESWEEK 2018 16-23 september

Hieronder vindt u per dag het uitgebreide programma van de vredesweek 2018. Het beknopte programma kunt u hier downloaden de flyer kunt u hier downloaden de raamvlag kunt u  hier downloaden Generatieconflict? Vrede! Je bent verstrikt in oorlog: vader, kind en moeder, zoon verstikt in bom en gas. Ontloop de stroom aan vluchtelingen blind: dat lukt je niet […]

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.